Allergi/intoleranse: Dersom du har allergi eller intoleransar, set vi stor pris på om du gir melding om det på førehand. Send informasjon om namn og kva dato du har billett til mat@feel-it.no. Gi også melding til hovmeister når du kjem på show, så sikrar vi at du får korrekt servering.
MENY 2025
MRF Svele
m/Silderogn, rømmekrem, syltet rødløk, gressløk (og rødkål-pulver)
Buljongsuppe
m/Mungbønner, syltet kålrabi, pulled beef, persille og persilleolje
Bakt Torsk frå Ode
m/Rødbetpurè, urteskorpe, bakt jordskokk, fiskefumè med sennepsfrø, egg og dill
Gateau Marcel
m/broken gèl på bringebær, fermentert melk med verbena-olje og tuile
HISTORISKE MENYAR
Her kan du kose deg med ei oversikt over alle tidlegare menyar, berre å blade seg nedover sida.
2012

Starter – Honningmelon med spekeskinke og pesto

Forrett – Reker marinert i chilli og kvitlauk servert med nygrilla toast

Hovudrett – Indrefilet av okse servert på ei seng av grønsaker, sautert kantaraell og peparsaus.

Dessert – Heimelaga karamellpudding med krem
2013

Starter – Krabbesalat

Forrett – Skogsoppsuppe med skinkedryss

Hovudrett – Reinsdyrfilet med trøffelpotetpure, syrlige druer og sauterte grønsaker

Dessert – Heimelaga ostefromasj med lune multer
2014-2015

Starter – Salma a la Feel It

Forrett – Fasansuppe

Hovudrett – Torskeloins med oksehaleragu

Dessert – Riskrem med blaabaersaus
2015-2016

Starter – Cognac-gravet lammefilet med rjome og tytebær

Forrett – Hummarsuppe

Hovudrett – Andebryst med blomkålpuré og karamelliserte plommer

Dessert – Kremost panna cotta med bringebærcoulis of myntesukker
2016-2017

Starter – Blinis med laksekrem og lodderogn

Forrett – Klippfisk på gulrotseng

Hovudrett – Lammecarré med soppstuing og sylta lauk

Dessert – Créme Brûlée
2017-2018

Starter – Konjakkgrava ørret, syrlig ruccola og eplesalsa

Forrett – Fersk ovnsbakt torskerygg med finsnitta grønsaker i Rørossmør og havtrøffelolje

Hovudrett – Reinsdyrskank, knuste poteter med ramslauk, ovnsbakte rotfrukter, kraftsaus

Dessert – Tjukkmjølkis med salta karamellkrunsj og handlaga konfekt
2018-2019

Starter – Laks tartar

Forrett – Brosmesuppe

Hovudrett – Heilsteikt kalvefilet, med portvinsaus og karamelliserte plomme

Dessert – Bringebær servert med krydderrjome
2019-2020

Starter – Klippfisk carpaccio med raudlauk og tyttebærsirup

Forrett – Krema kantarellsuppe

Hovudrett – Viltsymfoni, Potetpuré, bakt lauk og romanesco

Dessert – Kremost panna cotta med smak av Hardanger
2022

Starter – Sukkersalta laks med agurk

Forrett – Krema rypesuppe

Hovudrett – Torskeloins med kompromiss

Dessert – Sjokolade panna cotta
2022-23

Starter – Cognac-gravet lammefilet med rjome og tytebær

Forrett – Hummarsuppe

Hovudrett – Torskeloins med oksehaleragu

Dessert – Bringebær med krydderrjome
2024

Starter – Seimosaikk med ertepurè tilsmakt med pepperrot, kapers-gressløk vinagrette og rugbrød-crumbles

Forrett – Krabbesuppe med fisk, rotgrønsaker, chilli/hcitløksolje, ramsløkolje og spirer

Hovudrett – Oksekjake med potetmos, fennikel sousvide, anis-apelsin gulrot, skysaus

Dessert – Plomme clafoutis med vanilje og kardemommekrem