Allergi/intoleranse: Dersom du har allergi eller intoleransar, set vi stor pris på om du gir melding om det på førehand. Send informasjon om namn og kva dato du har billett til mat@feel-it.no. Gi også melding til hovmeister når du kjem på show, så sikrar vi at du får korrekt servering.
HISTORISKE MENYAR
Her kan du kose deg med ei oversikt over alle tidlegare menyar, berre å blade seg nedover sida.
2012
Starter – Honningmelon med spekeskinke og pesto
Forrett – Reker marinert i chilli og kvitlauk servert med nygrilla toast
Hovudrett – Indrefilet av okse servert på ei seng av grønsaker, sautert kantaraell og peparsaus.
Dessert – Heimelaga karamellpudding med krem
2013
Starter – Krabbesalat
Forrett – Skogsoppsuppe med skinkedryss
Hovudrett – Reinsdyrfilet med trøffelpotetpure, syrlige druer og sauterte grønsaker
Dessert – Heimelaga ostefromasj med lune multer
2014-2015
Starter – Salma a la Feel It
Forrett – Fasansuppe
Hovudrett – Torskeloins med oksehaleragu
Dessert – Riskrem med blaabaersaus
2015-2016
Starter – Cognac-gravet lammefilet med rjome og tytebær
Forrett – Hummarsuppe
Hovudrett – Andebryst med blomkålpuré og karamelliserte plommer
Dessert – Kremost panna cotta med bringebærcoulis of myntesukker
2016-2017
Starter – Blinis med laksekrem og lodderogn
Forrett – Klippfisk på gulrotseng
Hovudrett – Lammecarré med soppstuing og sylta lauk
Dessert – Créme Brûlée
2017-2018
Starter – Konjakkgrava ørret, syrlig ruccola og eplesalsa
Forrett – Fersk ovnsbakt torskerygg med finsnitta grønsaker i Rørossmør og havtrøffelolje
Hovudrett – Reinsdyrskank, knuste poteter med ramslauk, ovnsbakte rotfrukter, kraftsaus
Dessert – Tjukkmjølkis med salta karamellkrunsj og handlaga konfekt
2018-2019
Starter – Laks tartar
Forrett – Brosmesuppe
Hovudrett – Heilsteikt kalvefilet, med portvinsaus og karamelliserte plomme
Dessert – Bringebær servert med krydderrjome
2019-2020
Starter – Klippfisk carpaccio med raudlauk og tyttebærsirup
Forrett – Krema kantarellsuppe
Hovudrett – Viltsymfoni, Potetpuré, bakt lauk og romanesco
Dessert – Kremost panna cotta med smak av Hardanger
2022
Starter – Sukkersalta laks med agurk
Forrett – Krema rypesuppe
Hovudrett – Torskeloins med kompromiss
Dessert – Sjokolade panna cotta
2022-23
Starter – Cognac-gravet lammefilet med rjome og tytebær
Forrett – Hummarsuppe
Hovudrett – Torskeloins med oksehaleragu
Dessert – Bringebær med krydderrjome
2024
Starter – Seimosaikk med ertepurè tilsmakt med pepperrot, kapers-gressløk vinagrette og rugbrød-crumbles
Forrett – Krabbesuppe med fisk, rotgrønsaker, chilli/hcitløksolje, ramsløkolje og spirer
Hovudrett – Oksekjake med potetmos, fennikel sousvide, anis-apelsin gulrot, skysaus
Dessert – Plomme clafoutis med vanilje og kardemommekrem