HISTORISKE MENYAR
Her kan du kose deg med ei oversikt over alle tidlegare menyar, berre å blade seg nedover sida.
2012

Starter – Honningmelon med spekeskinke og pesto

Forrett – Reker marinert i chilli og kvitlauk servert med nygrilla toast

Hovudrett – Indrefilet av okse servert på ei seng av grønsaker, sautert kantaraell og peparsaus.

Dessert – Heimelaga karamellpudding med krem
2013

Starter – Krabbesalat

Forrett – Skogsoppsuppe med skinkedryss

Hovudrett – Reinsdyrfilet med trøffelpotetpure, syrlige druer og sauterte grønsaker

Dessert – Heimelaga ostefromasj med lune multer
2014-2015

Starter – Salma a la Feel It

Forrett – Fasansuppe

Hovudrett – Torskeloins med oksehaleragu

Dessert – Riskrem med blaabaersaus
2015-2016

Starter – Cognac-gravet lammefilet med rjome og tytebær

Forrett – Hummarsuppe

Hovudrett – Andebryst med blomkålpuré og karamelliserte plommer

Dessert – Kremost panna cotta med bringebærcoulis of myntesukker
2016-2017

Starter – Blinis med laksekrem og lodderogn

Forrett – Klippfisk på gulrotseng

Hovudrett – Lammecarré med soppstuing og sylta lauk

Dessert – Créme Brûlée
2017-2018

Starter – Konjakkgrava ørret, syrlig ruccola og eplesalsa

Forrett – Fersk ovnsbakt torskerygg med finsnitta grønsaker i Rørossmør og havtrøffelolje

Hovudrett – Reinsdyrskank, knuste poteter med ramslauk, ovnsbakte rotfrukter, kraftsaus

Dessert – Tjukkmjølkis med salta karamellkrunsj og handlaga konfekt
2018-2019

Starter – Laks tartar

Forrett – Brosmesuppe

Hovudrett – Heilsteikt kalvefilet, med portvinsaus og karamelliserte plomme

Dessert – Bringebær servert med krydderrjome
2019-2020

Starter – Klippfisk carpaccio med raudlauk og tyttebærsirup

Forrett – Krema kantarellsuppe

Hovudrett – Viltsymfoni, Potetpuré, bakt lauk og romanesco

Dessert – Kremost panna cotta med smak av Hardanger
2022

Starter – Sukkersalta laks med agurk

Forrett – Krema rypesuppe

Hovudrett – Torskeloins med kompromiss

Dessert – Sjokolade panna cotta
2022-23

Starter – Cognac-gravet lammefilet med rjome og tytebær

Forrett – Hummarsuppe

Hovudrett – Torskeloins med oksehaleragu

Dessert – Bringebær med krydderrjome