Heimesida vår nyttar såkalla "cookies" for å gjere opplevinga di så god som råd. Vi lagrar ikkje personleg informasjon, og har ingen forbindelse med tredjepartsaktørar som til dømes annonsering eller liknande. Ved å nytte heimesida vår godkjenner du at vi har slike "cookies". 

Allergi/intoleranse: Dersom du har allergi eller intoleransar, set vi stor pris på om du gir melding om det på førehand. Send informasjon om namn og kva dato du har billett til mat@feel-it.no. Gi også melding til hovmeister når du kjem på show, så sikrar vi at du får korrekt servering.

HISTORISKE MENYAR

Her kan du kose deg med ei oversikt over alle tidlegare menyar, berre å blade seg nedover sida.

2012

Starter – Honningmelon med spekeskinke og pesto

Forrett – Reker marinert i chilli og kvitlauk servert med nygrilla toast

Hovudrett – Indrefilet av okse servert på ei seng av grønsaker, sautert kantaraell og peparsaus.

Dessert – Heimelaga karamellpudding med krem

2013

Starter – Krabbesalat

Forrett – Skogsoppsuppe med skinkedryss

Hovudrett – Reinsdyrfilet med trøffelpotetpure, syrlige druer og sauterte grønsaker

Dessert – Heimelaga ostefromasj med lune multer

2014-2015

Starter – Salma a la Feel It

Forrett – Fasansuppe

Hovudrett – Torskeloins med oksehaleragu

Dessert – Riskrem med blaabaersaus

2015-2016

Starter – Cognac-gravet lammefilet med rjome og tytebær

Forrett – Hummarsuppe

Hovudrett – Andebryst med blomkålpuré og karamelliserte plommer

Dessert – Kremost panna cotta med bringebærcoulis of myntesukker

2016-2017

Starter – Blinis med laksekrem og lodderogn

Forrett – Klippfisk på gulrotseng

Hovudrett – Lammecarré med soppstuing og sylta lauk

Dessert – Créme Brûlée

2017-2018

Starter – Konjakkgrava ørret, syrlig ruccola og eplesalsa

Forrett – Fersk ovnsbakt torskerygg med finsnitta grønsaker i Rørossmør og havtrøffelolje

Hovudrett – Reinsdyrskank, knuste poteter med ramslauk, ovnsbakte rotfrukter, kraftsaus

Dessert – Tjukkmjølkis med salta karamellkrunsj og handlaga konfekt

2018-2019

Starter – Laks tartar

Forrett – Brosmesuppe

Hovudrett – Heilsteikt kalvefilet, med portvinsaus og karamelliserte plomme

Dessert – Bringebær servert med krydderrjome

2019-2020

Starter – Klippfisk carpaccio med raudlauk og tyttebærsirup

Forrett – Krema kantarellsuppe

Hovudrett – Viltsymfoni, Potetpuré, bakt lauk og romanesco

Dessert – Kremost panna cotta med smak av Hardanger

2022

Starter – Sukkersalta laks med agurk

Forrett – Krema rypesuppe

Hovudrett – Torskeloins med kompromiss

Dessert – Sjokolade panna cotta

2022-23

Starter – Cognac-gravet lammefilet med rjome og tytebær

Forrett – Hummarsuppe

Hovudrett – Torskeloins med oksehaleragu

Dessert – Bringebær med krydderrjome

2024

Starter – Seimosaikk med ertepurè tilsmakt med pepperrot, kapers-gressløk vinagrette og rugbrød-crumbles

Forrett – Krabbesuppe med fisk, rotgrønsaker, chilli/hcitløksolje, ramsløkolje og spirer

Hovudrett – Oksekjake med potetmos, fennikel sousvide, anis-apelsin gulrot, skysaus

Dessert – Plomme clafoutis med vanilje og kardemommekrem