Heimesida vår nyttar såkalla "cookies" for å gjere opplevinga di så god som råd. Vi lagrar ikkje personleg informasjon, og har ingen forbindelse med tredjepartsaktørar som til dømes annonsering eller liknande. Ved å nytte heimesida vår godkjenner du at vi har slike "cookies". 

Menyen for jubileumssesongen vert:

Starter – Cognac-gravet lammefilet med rjome og tytebær
Forrett – Krepsesuppe
Hovudrett – Torskeloins med oksehaleragu
Dessert – Bringebær med krydderrjome

Alle våre rettar er gluten- og laktosefri. Skulle det vere andre allergiar vi treng å ta omsyn til, så set vi stor pris på at du melder det til: mat@feel-it.no.

HISTORISKE MENYAR

Her kan du kose deg med ei oversikt over alle tidlegare menyar, berre å blade seg nedover sida.

2012

Starter – Honningmelon med spekeskinke og pesto

Forrett – Reker marinert i chilli og kvitlauk servert med nygrilla toast

Hovudrett – Indrefilet av okse servert på ei seng av grønsaker, sautert kantaraell og peparsaus.

Dessert – Heimelaga karamellpudding med krem

2013

Starter – Krabbesalat

Forrett – Skogsoppsuppe med skinkedryss

Hovudrett – Reinsdyrfilet med trøffelpotetpure, syrlige druer og sauterte grønsaker

Dessert – Heimelaga ostefromasj med lune multer

2014-2015

Starter – Salma a la Feel It

Forrett – Fasansuppe

Hovudrett – Torskeloins med oksehaleragu

Dessert – Riskrem med blaabaersaus

2015-2016

Starter – Cognac-gravet lammefilet med rjome og tytebær

Forrett – Hummarsuppe

Hovudrett – Andebryst med blomkålpuré og karamelliserte plommer

Dessert – Kremost panna cotta med bringebærcoulis of myntesukker

2016-2017

Starter – Blinis med laksekrem og lodderogn

Forrett – Klippfisk på gulrotseng

Hovudrett – Lammecarré med soppstuing og sylta lauk

Dessert – Créme Brûlée

2017-2018

Starter – Konjakkgrava ørret, syrlig ruccola og eplesalsa

Forrett – Fersk ovnsbakt torskerygg med finsnitta grønsaker i Rørossmør og havtrøffelolje

Hovudrett – Reinsdyrskank, knuste poteter med ramslauk, ovnsbakte rotfrukter, kraftsaus

Dessert – Tjukkmjølkis med salta karamellkrunsj og handlaga konfekt

2018-2019

Starter – Laks tartar

Forrett – Brosmesuppe

Hovudrett – Heilsteikt kalvefilet, med portvinsaus og karamelliserte plomme

Dessert – Bringebær servert med krydderrjome

2019-2020

Starter – Klippfisk carpaccio med raudlauk og tyttebærsirup

Forrett – Krema kantarellsuppe

Hovudrett – Viltsymfoni, Potetpuré, bakt lauk og romanesco

Dessert – Kremost panna cotta med smak av Hardanger

2022

Starter – Sukkersalta laks med agurk

Forrett – Krema rypesuppe

Hovudrett – Torskeloins med kompromiss

Dessert – Sjokolade panna cotta